Розміщення реклами тут - +380 (98) 607 99 77

Вчені назвали найнебезпечніший продукт, що викликає рак


Ця популярна страва підвищує ризик онкології на 21%

Американські дієтологи стверджують, що популярний бутерброд їхньої категорії "фаст фуду" хот-дог викликає рак.

Як правило, при виробництві хот-догів використовують свинину, яловичину і куряче м'ясо. Але крім цього, весь процес також включає додавання інших інгредієнтів. У фарш може йти шкіра, жир, ніжки і кігті, а також численні добавки, такі як сіль, кукурудзяний сироп, глутамат натрію, призначених для посилення смаку, говорять дослідники.

Найнебезпечнішим є процес створення мононатрієвих глутаматних і кармінових ароматів, які створюються зі шкаралупи дрібних жуків, варених в аміаку і карбонаті натрію.

Більш того, дослідження, проведене в Гавайському університеті, показало, що оброблене м'ясо підвищує шанси на розвиток раку підшлункової залози на 67%.

У це м'ясо входять добавки, такі як нітрити та нітрати, які є надзвичайно небезпечними інгредієнтами, що підвищують ризик розвитку раку підшлункової залози, раку кишечника, раку сечового міхура і раку шлунка.

За даними Американського інституту досліджень раку, тільки один хот-дог може підвищити ризик колоректального раку на 21%.




Коментарі

Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гости, не можуть залишати коментарі до даної публікації.