В салон краси Vip Spa оголошується набір майстер манікюру/педікюру! Ми чекаємо саме на Вас! Дзвоніть :0503727228/0976654124. Розміщення реклами та оголошень на порталі. Тел.: 096 060 3311.
» » » Вчені назвали найнебезпечніший продукт, що викликає рак

Вчені назвали найнебезпечніший продукт, що викликає рак


Ця популярна страва підвищує ризик онкології на 21%

Американські дієтологи стверджують, що популярний бутерброд їхньої категорії "фаст фуду" хот-дог викликає рак.

Як правило, при виробництві хот-догів використовують свинину, яловичину і куряче м'ясо. Але крім цього, весь процес також включає додавання інших інгредієнтів. У фарш може йти шкіра, жир, ніжки і кігті, а також численні добавки, такі як сіль, кукурудзяний сироп, глутамат натрію, призначених для посилення смаку, говорять дослідники.

Найнебезпечнішим є процес створення мононатрієвих глутаматних і кармінових ароматів, які створюються зі шкаралупи дрібних жуків, варених в аміаку і карбонаті натрію.

Більш того, дослідження, проведене в Гавайському університеті, показало, що оброблене м'ясо підвищує шанси на розвиток раку підшлункової залози на 67%.

У це м'ясо входять добавки, такі як нітрити та нітрати, які є надзвичайно небезпечними інгредієнтами, що підвищують ризик розвитку раку підшлункової залози, раку кишечника, раку сечового міхура і раку шлунка.

За даними Американського інституту досліджень раку, тільки один хот-дог може підвищити ризик колоректального раку на 21%. скачать dle 12.0
ІНШІ НОВИНИ

Коментарі

Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:

Введіть код:


«    Січень 2018    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031